tisdag 12 maj 2015

MYC Lübbecke den 12 maj 2015

Hej alla!
Nu har vi tagit farväl av en älskad mamma/svärmor.Det känns tungt och saknaden är stor. Men livet går vidare och vi är nu som planerat, sedan i söndags, åter i Tyskland och vår båt Mariana.

Vi har nu haft två härliga dagar på Mittelland kanalen, 26 grader varmt och sol.
Vi lämnade Fuestrup i går och kom till Recke vid 16-tiden. Vi lyxade till det och åt middag på restaurangen i marinan. Därefter en skön promenad efter kanalen innan vi sa god natt.

Tisdag 12 maj. Nu ligger vi åter vid en fin marina i Lubbecke. I kväll begränsade vi oss med varsin öl innan middag i båten. Ganska blåsigt just nu men det lovas fint väder även i morgon.

Vi lämnar Fuestrup


Första tallriken färska jordgubbar

Marinan i Rebecke

Idag har vi passerat 68 broar

Rapsfälten blommar

Klubbhuset i Lubbecke

Öl vid ankomst

En av alla pråmar som passerar

2 kommentarer:

  1. Hej hoppas ni har det gött. vi far till stugan i helgen o får hoppas på lite sol.
    Patrik

    SvaraRadera
  2. Härligt att se att ni har det bra. Bosse vilken fin "soffa" du dricker ölen i. Det fanns såna på Båtmässan, ni såg dom säkert. Mysigt. Här är fortfarande kallt och ruggigt men båten är i och så småningom blir det väl en tur. Vi skall på Glysis och se 1721, 22/5 är ju dagen då Ryssen kom... därefter supé på Medelhavskällaren. 3 juni åker vi med Birka till Gotland, hoppas på fint skärgårdsväder. 6/6 far jag med Pierre och Wille till Kreta, jätteskönt med litet värme och salta bad samt att få "rå om dom" några dagar.

    SvaraRadera