torsdag 16 augusti 2012

Embiez den 16 aug 2012

Hej, vi har nu legat här sedan tisdag em. Ön är inte speciellt stor, det tar ca 1 timme att gå runt, men naturen är väldigt vacker och det finns många badvikar. Vi har badat, solat och njutit av värmen. Vi har haft mellan 30-38 gr värme i tre veckors tid nu och det verkar fortsätta.

Hamnen här har plats för 750 båtar och det är fullbelagt. Vi verkar vara den enda utländska båten
förutom en belgare.

Vad gäller fransmän så är vi förvånade över två saker; de röker som " borstbindare" och använder inte flytväst (varken vuxna eller barn).

I morgon fredag fortsätter vi till en plats som heter Cassis, under förutsättning att det finns plats.
MåSåGott!

3 kommentarer:

  1. Hoppas det fina vädret håller i sig. Det kan ju inte vi skryta med här hemma. Ha det härlig.
    Hälsningar från skarplycka.

    SvaraRadera
  2. Men grattis i efterskott. Vi hade vårt 20-årsjubileum 30/4 i år så vi är "lika gamla". Ha! Idag är det första riktiga höstdagen, vi är ju hemma nu och jag var och jobbade hos A Drejare första gången efter "semestern". Det var riktigt kul det också när det inte blir så ofta. På torsdag åker vi till Strömstad och hälsar på gamla vänner. Det såg riktigt trevligt ut med röda segel uppe, härligt. Jag har provätit kräftor och det blir bra när ni kommer.

    SvaraRadera
  3. Hallå gamle kompis.Du verkar ha det bra som pensio.Fick reda på din resa av Anders H för ett tag sen.Vi får väl träffas och snacka gamla minnen.Karin på HS saknar oss.Hälsningar Janne A i Halmstad

    SvaraRadera